Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.
Terug naar Recepten

Bruschetta met erwtenpuree en parmezaan

 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 ciabatta
  • 4 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 handje geroosterde amandelen
  • 150 g doperwtjes
  • 1 handje verse muntblaadjes
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • Sap van 1 citroen
  • Zout en peper

Aan de slag

  1. Snijd de ciabatta in sneetjes en besprenkel ze met de helft van de olijfolie.
  2. Rooster de ciabatta in ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  3. Pureer de knoflook, de amandelen, de doperwtjes, de munt en de Parmezaanse kaas.
  4. Voeg de overige olijfolie, het citroensap en een beetje peper en zout toe en maal tot een mooie, gladde puree.
  5. Smeer het mengsel op de ciabatta en garneer eventueel met wat extra grof geraspte Parmezaanse kaas.

Welk kookgerei heb je nodig?

 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig € 10 korting!

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

Knoflookbrood

Voor de liefhebbers van stokbrood met kruidenboter is er nu een hemelse combinatie: knoflookbrood. Simpel, maar vooral erg lekker!


Lees verder...

Bruschetta

Geen tijd om uren in de keuken te staan? Met deze Italiaanse bruschetta zet je in een handomdraai een heerlijk voorafje op tafel.


Lees verder...

Gestoomde groenten

Wist je dat stomen supergezond is? Door deze manier van koken behoudt de groente namelijk alle vitamine C en is het gemakkelijker te verteren.


Lees verder...