Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021

Pers & PR

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. We zitten bovenop de laatste trends en nieuwste producten. Wil je onze persberichten ontvangen, beeldmateriaal aanvragen of samen een leuke actie opzetten? Neem dan contact op via: communicatie@fonq.nl.

Beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal of productinformatie nodig? Wij hebben een uitgebreide beeldbank, dus neem gerust contact met ons op. Stuur ons een mail met: 

  • De link naar de productpagina. 
  • Het productnummer (deze vind je op de productpagina bij de ‘Algemene specificaties’). 

We begrijpen als geen ander dat een deadline een deadline is. Daarom proberen wij dan ook razendsnel te reageren. Ook denken we graag met je mee en gaan we met alle plezier voor je op zoek naar geschikte producten wanneer je input voor een shoppingpagina of themabijlage nodig hebt. Mocht je producten willen lenen voor een shoot, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.  

 

Samenwerking 

We staan zeker open voor leuke samenwerkingen met mooie blogs of tijdschriften. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals een productreview of het opzetten van een winactie. In verband met de vele aanvragen, moeten we helaas wel selectief te werk gaan. 

Ben je benieuwd of er op dit moment mogelijkheden zijn voor een samenwerking? Neem dan contact op met onze afdeling Communicatie via communicatie@fonq.nl. Mocht er interesse zijn in een samenwerking, dan zullen we contact met je opnemen. 

 

Sponsoring 

fonQ investeert in de samenleving door het steunen van goede doelen en het stimuleren van maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven. Je kunt een sponsorverzoek indienen via sponsoring@fonq.nl

Hoewel we mooie initiatieven graag steunen, is het wegens het grote aantal verzoeken helaas niet mogelijk om overal aan bij te dragen. We zullen de aanvraag bekijken en nemen bij interesse contact op.