Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Solden

Ontdek ons nieuwe, eigen merk by fonQ

Shop met 20% korting

Top 10 beste verkochte staafmixers

De tien best verkochte staafmixers van dit moment

De populairste staafmixers 

Hakken, malen, mixen, mengen, een staafmixer is onmisbaar in de keuken. Zo kun je dankzij een staafmixer in een handomdraai een heerlijke, zelfgemaakte soep serveren. Maar hoe kies je nu de beste mixer die helemaal bij jou past? Wij hebben de tien populairste staafmixers voor je verzameld waarmee jij je kunt uitleven als thuiskok. En als je dan toch goed bezig bent, neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina voor de keuken! Van keuken tips tot het vinden van de juiste keukenapparatuur, zoals pannen, bakspullen en blenders. Laat je inspireren door de nieuwste keukentrends, de fijnste producten of tips & tricks voor het inrichten van jouw keuken.

Accessoires 

Een staafmixer lijkt een beetje op een blender on-the-go; je hebt de messen de hand! Zo kun je de mixer makkelijk gebruiken in maatbeters, kommen, of pannen. Er zijn natuurlijk staafmixers zonder allerlei poespas en die doen prima hun werk: pureren maar! Aan de andere kant kun je ook kiezen voor een staafmixer met opzetstukken en andere accessoires. Wat dacht je van een mixer die je kunt omtoveren tot een handmixer, een rasp op zelfs een foodprocessor? De accessoires tillen je kookkunsten naar een nog hoger niveau!  

De staafmixer die bij jou past 

Op de fonQ staafmixer pagina vind je een uitgebreide selectie van de beste staafmixers die er zijn. Welke kwaliteiten zoek jij in een staafmixer? Hoeft hij alleen aan of uit te kunnen, of ben je juist op zoek naar een staafmixer met een volledig instelbare snelheid? Neem eens een kijkje bij de staafmixers van Braun of Tefal. Je vindt de staafmixer die het beste bij jou past gegarandeerd bij fonQ.