Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.
Meubels  
Bureaus, Bureaustoelen, Boekenkasten, Ladekasten, Lockerkasten
Accessoires & verlichting  
Bureaulampen, Klokken, Prullenmanden, Woonaccessoires
Organizen & opbergen  
Kabelorganisers, Magneetborden, Memoborden, Opbergboxen, Opbergmanden
Inspiratie & advies  
Shop de look: frisse thuiswerkplek in roze en pistachegroen , 4x tips voor een fijne werkplek, Shop de look: jungle werkkamer, Inrichten met de fonQ stylingtool

 

Inspiratie voor de badkamer

Laat je inspireren door de laatste trends en handige tips

Items voor een fijne werkplek

Zo zit je er thuis comfortabel en gezellig bij.

 

Handige opbergers

Een opgeruimde werkplek is onmisbaar als je thuiswerkt.


Inspiratie voor een fijne werkplek

Laat je inspireren door handige tips en mooie items.

Tips voor een fijne werkplek

Als je thuis werkt of studeert, wil je dit ongestoord en zo productief mogelijk doen. Met deze 4 tips tover je jouw werkplek om tot een inspirerende ruimte.

Lees verder

10x opbergers: het bewijs dat deze wél mooi kunnen zijn

Van speelse exemplaren tot design opbergers die om complimentjes vragen: deze opbergers horen niet thuis achter gesloten deuren.

Lees verder

Shop de look: frisse thuiswerkplek in roze en pistachegroen

Creëer een ontspannen thuiswerkplek met vrolijke tinten, natuurlijke accenten en veel groen. Nieuwsgierig hoe je de woontrend Bloom toepast in jouw huis? Ontdek deze look.

Lees verder

 

Inspiratie voor je werkkamer

Een fijne werkplek is onmisbaar als je thuiswerkt. De werkkamer inrichten is een leuke klus, maar kan ook lastig zijn. Je wilt niet te veel afleiding, maar toch een huiselijk gevoel creëren. Gelukkig kun je thuis een werkplek inrichten zoals jij dat zelf wilt! Met de werkkamer meubels die jij mooi vindt en een bureaustoel die jij fijn vindt zitten.

 

Tips voor het inrichten van jouw werkplek

Op jouw werkplek moet je natuurlijk fijn kunnen werken. Bij fonQ vind je veel producten die geschikt zijn voor jouw werkkamer. Zo wordt thuiswerken nog fijner! Kies bijvoorbeeld een bureau met kastjes waarin je je werkspullen opbergt, zodat je geen rommeltje om je heen verzameld. Wil je liever een bureau zonder kastjes, dan zijn deze 10 opbergers het bewijs dat opbergers ook mooi kunnen zijn. Om een hele dag thuis te werken is een goede bureaustoel ook van belang. Wil je een bureaustoel op wieltjes of liever zonder wieltjes? Daarnaast kun je je bureaustoel matchen bij je bureau. Hang een leuk memobord op en werk je to do lijstje nog sneller af. Nog meer tips voor het inrichten van jouw werkkamer? Lees dan de tips voor een fijne werkplek.