Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

 

Keuzehulp

Zie jij door de bomen het bos niet meer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste lichtbron, koekenpan of bank? Aan de hand van een aantal vragen helpen we je zoektocht makkelijker te maken.

fonQ’s Keuzehulp

Het kopen van nieuwe meubels, woonaccessoires of verlichting is nooit makkelijk. Er is zoveel te kiezen. Niet gek dus dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Met fonQ’s Keuzehulp helpen we je met het vinden van de perfecte match. Hierbij houden we rekening met je budget, de vorm, de kleur, het materiaal en de grootte zodat je precies vindt wat je zoekt zonder heel de webshop af te hoeven struinen. 

Hoe kies je de beste optie?

Als je er nog niet helemaal uit bent wat je woonstijl precies is, begin dan eerst met de woonstijlentest. Dat maakt de zoektocht wat eenvoudiger. Daarna is het tijd voor de Keuzehulp. Door middel van een aantal vragen waarin jij je wensen doorgeeft, selecteren wij de beste suggesties voor je. Zo vind je in een paar minuten een bank met genoeg zitplaatsen in je favoriete stof en kleur die past in je interieur. Of die nieuwe pannenset die geschikt is voor gas of inductie en waarmee je voor genoeg personen lekker kunt koken. En wat dacht je van de lichtbron die je nodig hebt voor je nieuwe lamp? Geef de juiste fitting, het gewenste kleur licht en de vorm door en wij vinden de perfecte match!