Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Solden
Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

Een fonQ Giftcard bestellen


De fonQ giftcard is uniek door haar veelzijdigheid

Dankzij de veelzijdigheid van het fonQ assortiment is iedereen blij met een fonQ giftcard! Bij fonQ vind je een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Shoppen bij fonQ is leuk, gemakkelijk en de producten worden razendsnel thuisbezorgd!

De fonQ giftcard is bovendien gemakkelijk te bestellen. Nooit meer een excuus om met lege handen op een feestje aan te komen. Toch op zoek naar een ander cadeau? fonQ heeft een ruim assortiment in wonen, koken & lifestyle waar u het perfecte cadeau kunt vinden!

Naast een uniek en origineel verjaardagscadeau is de fonQ giftcard natuurlijk ook gebruiken als:

  • Relatiegeschenk 
  • Kerstgeschenk
  • Jubileumcadeau
  • Afscheidscadeau
  • Werknemersgeschenk 
  • Huwelijks cadeau 
  • Bedankje, zomaar of verrassing!

Wanneer je een groter aantal giftcards wilt bestellen, dan kan dat via onze website. Het maximaal te bestellen aantal giftcards op onze website is 50 stuks per bestelling. Als je meer dan 50 giftcards nodig hebt, maar minder dan 200, willen we je vragen om meerdere losse bestellingen te plaatsen op de site. 

Wil je meer dan 200 stuks bestellen? Stuur dan een aanvraag naar [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel.

Saldochecker