Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Bestellen bij een verkooppartner van fonQ


Wij bieden externe partners als webshops, retailers, designers of fabrikanten de mogelijkheid om hun producten te verkopen via fonQ. Door het aanbod van externe partners toe te laten, zijn wij in staat om je een nog breder en dieper assortiment aan te bieden. Dit geeft je de mogelijkheid om elk product voor in en om het huis via fonQ te bestellen.

Als klant kun je deze producten eenvoudig online bestellen hier in onze webshop. De betaling van elke bestelling loopt via fonQ en de levering van de producten inclusief factuur wordt verzorgd door de externe verkooppartner. FonQ is bemiddelaar, je sluit een overeenkomst met de verkooppartner die de dienst uitvoert.

Eventuele retouren kun je aanmelden in je eigen fonQ account en vervolgens de producten retourneren aan de externe verkooppartner. Vragen over producten van verkooppartners, je bestelling, de garantie of een BTW factuur worden beantwoord door de klantenservice van de externe verkooppartners. Je kan de contactgegevens van de verkooppartners vinden bij het product in je fonQ account.

 

Hoe herken ik een product dat door een externe verkooppartner wordt aangeboden?

Bij elk product staat weergegeven of het wordt verkocht door ons of door een externe verkooppartner, respectievelijk: 'Verkoop door fonQ’ of 'Verkoop door […]'. Wanneer het product wordt aangeboden door een verkooppartner, kun je op de naam van de verkooppartner klikken om naar de informatiepagina van de verkooppartner te gaan.

 

Verkoopprijs inclusief verzendkosten

De getoonde verkoopprijs van een externe verkooppartner is altijd een verkooprijs inclusief BTW en de verzendkosten. Er worden nooit aparte verzendkosten berekend voor producten van verkooppartners.

 

Gelden promoties en kortingsacties ook voor producten van externe verkooppartners?

De producten van externe verkooppartners zijn altijd uitgesloten van promoties of kortingsacties die gelden op de site. De promoties en acties gelden alleen voor producten die aangeboden worden door ons zelf.

 

Kan ik giftcards, kortingscodes of FreeBees inwisselen bij de betaling van producten van externe verkooppartners?

Je kan giftcards, kortingscodes of FreeBees niet inwisselen in een bestelling met alleen producten van externe verkooppartners – inwisselen is dus wel mogelijk als je ook producten van fonQ in je bestelling hebt. De giftcard wordt dan alleen toegepast op de producten die door fonQ worden verkocht.

 

Orderbevestiging

Je krijgt per e-mail de orderbevestiging van jouw totale bestelling. In de orderbevestiging staat gespecificeerd welk product bij welke externe verkooppartner(s) of bij ons zelf is gekocht.

 

Ik heb mijn bestelling van de externe verkooppartner nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Vragen over de bezorging van je bestelling kun je rechtstreeks stellen aan de klantenservice van deze verkooppartner via jouw fonQ account. Heb je nog geen fonQ account, neem dan contact op met de fonQ klantenservice.