Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet

Top 10 populairste stoomreinigers

Voor al het hardnekkig vuil.

De bestverkochte stoomreinigers 

Last van hardnekkig vuil? Dan is een stoomreiniger de oplossing. Met een stoomreiniger verwijder je heel gemakkelijk vuil en bacteriën met enkel water. Hierboven staan de tien populairste modellen zodat jij je nieuwe hulp in huis gemakkelijk kunt uitkiezen.  

Waarom reinigen met stoom?  

Soms is het nodig om nét wat grondiger te poetsen. Een stoomreiniger, ook wel steam cleaner genoemd, kan dan uitkomst bieden om hardnekkig vuil te verwijderen. Met hete stoom pakt een stoomreiniger zowel het vuil als bacteriën, ziektekiemen en stofmijten in huis aan. De kracht zit hem in de stoomdruk van het apparaat. Je hebt geen agressieve chemicaliën nodig en bent zo dus ook nog eens milieubewust aan het poetsen! De stoom doet het werk! Een stoomreiniger kun je op vrijwel alle vloeren gebruiken, zoals tegels, parket, linoleum of laminaat. Gebruik de stoomreiniger ook op het tapijt om zo korte metten te maken met de huismijten. Een grondige schoonmaak van je huis gaat dus gemakkelijk dankzij een stoomreiniger.  

De beste stoomreiniger voor jou 

Welke stoomreiniger het beste bij jou past hangt af van je wensen. Kies je bijvoorbeeld voor een stoomreiniger met een zuigfunctie, dan kun je het vuil eerst losweken door te stomen en vervolgens opsporen. Een handstoomreiniger is compact en handig in gebruik bij een snelle schoonmaakklus. Vergt jouw schoonmaakklus toch grover geschut? Kijk dan goed naar bijvoorbeeld het vermogen. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de stoomreiniger op temperatuur is. Vergeet ook niet te kijken naar de stoomdruk of de inhoud van het waterreservoir. Ongestoord blijven stomen? Kies dan voor een model dat hervulbaar is tijdens het gebruik. Vind jouw ideale stoomreiniger in het assortiment van fonQ. Daar vind je stoomreinigers van merken als Kärcher, Black & Decker en Bissell.