Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

Top 10 populairste stoomgeneratoren

Deze krachtpatsers laten kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen!

De populairste stoomgeneratoren 

Klaar met kreukels? Kies dan voor een stoomgenerator. Deze krachtpatser haalt de diepste kreukels uit je kleding zodat jij mooi voor de dag kunt komen. Om je een handje te helpen met je keuze hebben wij de tien bestverkochte exemplaren op een rijtje gezet. Met deze handige hulpjes in huis heb jij in no time al je kleding gladgestreken.  

De voordelen van stoomgeneratoren 

Een stoomgenerator is als het ware het stoere broertje van een stoomstrijkijzer. Dankzij het grote waterreservoir kunnen dezen apparaten een flinke lading stoom opwekken waarmee iedere kreukel als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het strijkijzer zelf is een stuk lichter dan een stoomstrijkijzer, omdat het dus niet over een ingebouwd reservoir beschikt. Zo heb je de bewegingsvrijheid en toch de power om je overhemden, tafellakens, bedlinnen en nog veel meer in helemaal glad te strijken. Ben je in gevecht met een bijzonder koppige kreukel? Dan helpt de stoomgenerator je een handje door een extra krachtig stroomstoot te leveren.  

De perfecte stoomgenerator voor jou 

Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan stoomgeneratoren van merken als Braun, Tefal en Philips waarmee jij net dat beetje extra kracht vindt om de hardnekkigste kreukels te lijf te gaan. Eindeloos blijven strijken? Kies dan voor een model waarbij het reservoir continu navulbaar is. Terwijl je het strijkijzer gebruikt kan je deze bijvullen. Toch zeker zijn van het einde van jouw strijksessie? Dan kies je voor een exemplaar dat zichzelf automatisch uitschakelt. Zo staat veiligheid voorop en bespaar je energie. Op zoek naar een nieuwe stoomgenerator? Je koopt die van jou eenvoudig bij fonQ!