Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

Top 10 populairste pannen met gezonde antiaanbaklaag

Bekijk de populairste pannen met keramische antiaanbaklaag van de afgelopen maand

De populairste pannen met keramische antiaanbaklaag 

Ben jij een echte thuischef? Til je kookkunsten dan naar het volgende niveau met de juiste pannen. Pannen met een keramische antiaanbaklaag zijn makkelijk in gebruik, bestand tegen hogere temperaturen én beter voor het milieu. Jouw nieuwe vriend voor op het fornuis vinden? Wij helpen je een handje met de zoektocht. Hierboven vind je de tien bestverkochte exemplaren van de afgelopen maand. Wie weet zit jouw nieuwe favoriete pan ertussen. 

De voordelen van de keramische antiaanbaklaag 

De naam doet het al vermoeden, een antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er niks blijft plakken en kleven aan de binnenkant van de pan. Vooral bij eiwitrijke producten zoals vis en eieren is een antiaanbaklaag ideaal. Wanneer je kiest voor een pan met antiaanbaklaag, kies dan een exemplaar met keramische coating. Er “kleven” namelijk veel voordelen aan een keramische coating. Zo is deze namelijk beter bestand tegen krassen en bladdert deze niet zo gauw af. De keramische coating is bovendien duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Je weet zo dus zeker dat er geen chemische stoffen in je eten terecht komen. Tot slot zijn pannen met een keramische antiaanbaklaag bestand tegen hogere temperaturen.  

De perfecte pan voor jou 

Pannen zijn het beginpunt van je pannenkoek, wokgerecht of stoofvlees. Met de juiste pan tot je beschikking zijn je kookkunsten oneindig. Nieuwe pan nodig? Bij fonQ heb je op het gebied van pannen in elk geval een brede keuze. Kies je nieuwe pan met keramische coating uit merken als Tefal, Greenpan of Sola. Koop jouw gewenste pannen snel en eenvoudig online.