Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet
Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

Top 10 populairste besteksets

Bekijk de populairste besteksets van afgelopen maand

Besteksets kopen

Met deze top 10 populairste besteksets helpen wij jou om het perfecte bestek te kiezen. Want in stijl dineren met een prachtige bestekset, wie wilt dat nou niet? Bij fonQ is een compleet aanbod besteksets te vinden. Bij de aanschaf van bestek wordt met name gekeken naar de hoeveelheid delen van de bestekset en hoe het bestek eruitziet. Voor starters zijn vaak besteksets te vinden in het lagere prijssegment en met een relatief lage hoeveelheid delen. Ga je voor een klassieke, moderne of een standaard set? Bij fonQ heb je keuze genoeg!

De top 10 populairste besteksets

Afhankelijk van de grootte van het huishouden of van de grootte van het diner kan er op basis van het aantal delen besloten worden welke bestekset er aangeschaft gaat worden. Daarnaast verschilt de kwaliteit van bestek sterk van merk tot merk. Bij fonQ vind je alleen bestek van goede kwaliteit en de beste merken, zoals WMF en Amefa. Wanneer je op zoek bent naar bestek dat lang mee gaat en mooi blijft, dan is het aan te raden om bestek van goede kwaliteit te kiezen. De top 10 populairste besteksets geeft je een overzicht van alle items. Shop je nieuwe bestekset op fonQ!