Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet
Meubels
Dressoirs, Halbankjes, Kapstokken, Krukjes, LadekastenDressoirs, Halbankjes, Kapstokken, Krukjes, Ladekasten
Accessoires
Deurmatten, Deurstoppers, Fotolijstjes, Opbergers, ParaplubakDeurmatten, Deurstoppers, Fotolijstjes, Opbergers, Paraplubak
Inspiratie & advies  
5 tips: warm welkom in de hal, Shop de look: landelijke hal

Bekijk de populairste categorieën 

Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

 

Meer producten voor de hal

Met deze items wordt het pas echt fijn thuiskomen.

 

De laatste trends

Richt de hal in volgens de trends in kleuren, materialen en stijlen.

Dit is wat je nodig hebt voor een warm welkom in de hal

De hal: je loopt er dagelijks doorheen en voor visite is dit het eerste wat ze van je huis zien. Met deze 5 tips maak je van deze kleine ruimte echt iets gezelligs.

Lees verder

Shop de look: landelijke hal met stoer randje

Lichte kleuren, warme materialen en zwart staal als stoere tegenhanger: in deze gezellige hal is het pas echt fijn thuiskomen!

Lees verder

10x bijzondere spiegels voor aan jouw muur

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… dit zijn de mooiste spiegels van het land! Met deze 10 bijzondere spiegels is jouw interieur volgens de laatste trends.

Lees verder


Hal inrichten

De hal is vaak een functionele plek waar we onze jassen ophangen en schoenen uit doen. Toch hoeft de hal niet alleen een makkelijke plek te zijn om spullen op te bergen. Het is ook de eerste indruk van een huis. Kun je bij de hal inrichten nog wel wat inspiratie gebruiken? fonQ helpt je graag als het gaat om het inrichten van zowel een kleine hal als grote hal. Het is mooi als je de hal inricht in dezelfde stijl als de rest van het huis. Zo vormt alles een mooi geheel.

 

Inspiratie voor de hal of de gang

Er zijn veel mogelijkheden om de hal zo in te richten dat het een warm welkom geeft, maar toch functioneel blijft. Benieuwd hoe jij een warm welkom kunt creëren in jouw hal? Lees hier tips voor wat je nodig hebt voor een warm welkom in jouw hal. Wil je daarnaast meer opbergruimte in de gang creëren? Handige opbergsystemen zijn speciaal ontworpen voor de hal. Een leuk halbankje maakt de hal meteen een stuk leuker. Zet er een mooi plantje op en je hebt direct een gezellige gang. Ben je altijd je sleutels kwijt? Maak de gang hét plekje voor het ophangen van sleutels, zo hoef je ‘s ochtends niet in paniek het hele huis overhoop te halen. Vergeet ook het belangrijkste niet: de kapstok. Er zijn talloze soorten kapstokken waardoor ook in jouw gang wel een kapstok past. Handige deurkapstokken voor als je weinig ruimte hebt of een prachtige staande kapstok om dat lege hoekje op te vullen: er is genoeg keuze!