Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Solden

Ontdek ons nieuwe, eigen merk by fonQ

Shop met 20% korting

Ik wil een product retourneren

 1. Je mag je aankopen kosteloos aanmelden voor retour binnen 30 dagen na ontvangst, mits je de producten terugstuurt in de staat waarin ze geleverd zijn.
 2. Meld je retour aan via je fonQ account.   
 3. Zodra je aanvraag is verwerkt, ontvang je een e-mail met verdere instructies.    
 4. Zorg ervoor dat de producten binnen 14 dagen na aanmelden van de retour zijn teruggestuurd.   
 5.  Binnen 14 dagen na ontvangst van je retour krijg je het betaalde bedrag terug op dezelfde manier als de betaling is gedaan.  

Ook wanneer jouw product binnen de garantietermijn valt kun je deze retourneren. 

Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via je fonQ account. Als je nog geen account hebt, kun je deze ook aanmaken door bij onderstaande link te kiezen voor ‘Registreren’.

Instructies voor gratis retourneren

Je mag alles (dus ook je een zakelijke bestelling) kosteloos retourneren binnen 30 dagen na ontvangst, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Als het langer is dan 30 dagen geleden is dat je je product hebt ontvangen, kan je onder garanties de voorwaarden bekijken. Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via jouw account. Als je nog geen account hebt, kun je alsnog een account aanmaken met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.  

 1. Klik op de order waar je een retour-aanvraag voor wilt doen. 
 2. Klik op de button ‘Retourneren’. 
 3. Selecteer het product dat je wilt retourneren en druk op ‘Verzend aanvraag’. 
 4. Per e-mail zal je verdere instructies en het retourlabel met retouradres ontvangen voor de afhandeling van je retour.  

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om alles kosteloos te retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

 • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
 • Meld jouw retour aan via jouw account via de knop hierboven of in een ondubbelzinnige verklaring via een e-mail, brief of met behulp van dit modelformulier voor herroeping.
 • Verzend jouw retouraanvraag binnen 30 dagen na ontvangst. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.

Je krijgt verdere instructies en het retouradres toegestuurd zodra we jouw retouraanvraag hebben verwerkt.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. 

Voor bestellingen bij fonQ.be zakelijk gelden afwijkende retourvoorwaarden.

 

Veelgestelde vragen: