Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Ik wil een product retourneren

Je mag alles kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt en het product in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Na de aanmelding heb je vervolgens 14 dagen om het product te retourneren in originele staat en verpakking. Ook wanneer jouw product binnen de garantietermijn valt kun je deze retourneren. Je krijgt na ontvangst van je retour het betaalde bedrag terug op dezelfde manier als de betaling is gedaan.

Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via je fonQ account. Als je nog geen account hebt, kun je deze ook aanmaken door bij onderstaande link te kiezen voor ‘Registreren’.

Dat gaat zo: zoek in je account de juiste bestelling op. Naast de bestelling waar het om gaat zie je een knop “retourneren” of “garantieaanvraag” om de aanvraag te starten. De rest wijst zich vanzelf! Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin de instructies en je retournummer voor het retourzenden van de producten.

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om alles kosteloos te retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

  • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • Meld jouw retour aan via jouw account via de knop hierboven of in een ondubbelzinnige verklaring via een e-mail, brief of met behulp van dit modelformulier voor herroeping.
  • Verzend jouw retouraanvraag binnen 30 dagen na ontvangst. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.

Je krijgt verdere instructies en het retouradres toegestuurd zodra we jouw retouraanvraag hebben verwerkt.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. 

Voor bestellingen bij fonQ.be zakelijk gelden afwijkende retourvoorwaarden.

 

Veelgestelde vragen: