Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Solden
Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021
fonQ is de grote winnaar van de Salesforce Webshop Awards Belgium 2021-2022 in de categorie ‘Wonen’.

Waar te beginnen?

Bluetooth of Bridge

Ga aan de slag met Philips Hue en kies het systeem dat bij je past: Bluetooth of Bridge. Met het Bluetooth systeem bedien je de lampen binnen Bluetoothbereik. Zo is jouw verlichting binnen een handomdraai smart en bedien jij ze uit jouw stoel of via je stem met de stembediening van Amazon Alexa, Apple Home of Google Assistant. Met de bridge loopt het signaal van jouw telefoon of tablet naar de bridge, die het doorstuurt naar de Hue lampen. Hierdoor kun je vanuit je luie stoel, maar óók vanuit de tuin of zelfs vanaf jouw vakantieadres, de lampen in jouw huis bedienen. Ideaal! Als je voor een Bluetooth systeem kiest, kun je later altijd nog een bridge toevoegen.

 

Creëer je eigen sfeer

Philips biedt drie typen Hue verlichting. Hue White, White Ambiance & White and Color Ambiance.
Elke type biedt zijn eigen bereik van licht om de perfecte sfeer te creëren op ieder moment van de dag.

Philips Hue Starterkits

Om het je makkelijk te maken, heeft Philips speciale starterkits samengesteld. Hiermee weet je zeker dat je alles in huis hebt en kun je meteen aan de slag!
Deze complete starterkits bevatten een Hue bridge, Dimswitch schakelaar en meerdere lichtbronnen van het type dat jij wenst. Voor de smartphone/tablet en wifi-verbinding moet je natuurlijk zelf zorgen.

Bluetooth vs Bridge

Met de Philips Hue Bluetooth of Bridge zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo kan je zowel met Bluetooth als met de Bridge gebruik maken van de verschillende slimme functies die Philips Hue aanbiedt. Wanneer je gebruik wilt maken van alle functies is uitbreiden naar het Bridge systeem altijd mogelijk! Sluit de bridge eenvoudig aan en geniet van alle functies!

Lees meer over deze eindeloze functies!

Accessoires voor Philips Hue

Maak het intelligente Hue systeem nóg slimmer door het uit te breiden met deze handige accessoires.

Philips Hue Bluetooth installatie

Het Hue systeem zit vernuftig in elkaar, maar wees gerust, het is makkelijk te installeren! Dit maakt het een toegankelijk lichtsysteem waarmee je jouw huis in een mum van tijd tot sfeervolle thuishaven omtovert. Het Bluetooth-systeem is binnen enkele minuten geïnstalleerd.

Philips Hue bridge installatie

De bridge is bijna even snel gemonteerd, maar het vereist nog één extra stap. Het voordeel is dan wel dat je van alle slimme verlichtingsfuncties gebruik kan maken! Voor een goede werking van het Philips Hue systeem heb je nodig:

Friends of Philips Hue

Eén van de vele voordelen van Philips Hue is dat het compatibel is met vele externe producten. Verbind je Hue-systeem met Amazon Alexa, connecteer met je Apple Watch of koppel je verlichting aan je slimme thermostaat. Op die manier staat je verlichting steeds in verbinding met andere slimme apparaten voor nog meer comfort bij jou thuis. Of connecteer met andere verlichtingsmerken zoals Luceplan of Niko.