Terug

Doe thuis een complete lichaamsanalyse op deze weegschaal met aparte display. Uniek door de automatische persoonsherkenning tot 8 personen.

Yvette van fonQ
FonQy quote
€ 74,99 incl.BTW
42% voordeel (t.o.v. adviesprijs € 129,95)
Levertijd 5-7 werkdagen
Voordelen fonq
 • Gratis verzending
 • Gratis retourneren
 • 2 jaar fonQ garantie
 • Meet o.a. gewicht, lichaamsvet, spier- en botmassa
 • Meetbereik tot 150 kilo
 • Geheugen voor 8 personen
 • Inclusief draadloos bedieningspaneel
 • Ook aan te sluiten op de PC (incl. software)
De Soehnle Body Balance Comfort personenweegschaal meet accuraat gewicht, BMI, spiergehalte, energieverbruik, lichaamsvocht- en lichaamsvetpercentage. Alle waardes worden op het draadloze bedieningspaneel getoond. Er is geheugen voor 8 gebruikers.
Alles op een rijtje
De Soehnle Body Balance Comfort personenweegschaal meet accuraat gewicht, BMI, spiergehalte, energieverbruik, lichaamsvocht- en lichaamsvetpercentage. Alle waardes worden op het draadloze bedieningspaneel getoond. Er is geheugen voor 8 gebruikers.

Een goede gezondheid begint met een gezond gewicht. Een weegschaal is dan ook een onmisbaar accessoire in huis. Om welke reden het gewicht ook gemeten moet worden, de Soehnle Body Balance Comfort weegschaal meet snel en accuraat het gewicht. Deze weegschaal meet echter nog veel meer dan alleen het lichaamsgewicht: ook de Body Mass Index (BMI), het spiergehalte, energieverbruik, lichaamsvocht- en lichaamsvetpercentage. Op deze manier wordt een complete gezondheidsscan van het lichaam gemaakt. Zo wordt het nog makkelijker om bepaalde doelstellingen te bepalen of maatregelen te treffen. Op die manier wordt een gezonde levensstijl bevordert. De Soehnle weegschaal is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Let er op dat bij bodybuilders en zwangere vrouwen de meetresultaten onjuist kunnen zijn door hun speciale lichaamssamenstelling.

Bedieningspaneel
Om het gebruik van deze weegschaal nog makkelijker te maken, wordt hij geleverd met een draadloos bedieningspaneel. Zowel de weegschaal als het paneel werken op batterijen. Het paneel kan ook aan de weegschaal worden vastgemaakt of aan de muur worden bevestigd. Dankzij de standaard is hij ook op tafel neer te zetten. Met behulp van het paneel kunnen de persoonlijke waardes worden ingevuld. Er is intern geheugen voor 8 personen. Zo kan het gehele gezin gebruik maken van deze weegschaal. Pers persoon moeten de volgende waarden worden ingevuld: naam, geboortedatum, geslacht, lichaamslengte en activiteitsgraad (van weinig beweging tot actieve sporter). Zijn de gegevens eenmaal ingevuld, dan herkent de Soehnle weegschaal de gebruiker bij het volgende gebruik.

Probeer dagelijks rond hetzelfde tijdstip de lichaamsanalyse uit te voeren en ga altijd met blote en droge voeten op de weegschaal staan. Na het meten van het gewicht zal de weegschaal de lichaamsanalyse uitvoeren. Alle waardes worden op het bedieningspaneel getoond. Hierna wordt een complete evaluatie gedaan om te kijken of het lichaam in balans is. De gemeten waarden kunnen altijd op een later tijdstip weer worden opgeroepen op het paneel. Via de meegeleverde software zijn alle meetwaarden naar de computer over te brengen waar de trendanalyse op de PC te bekijken is. Uiteraard is alleen wegen zonder een lichaamsanalyse ook mogelijk.

Let op: de meegeleverde software is niet geschikt voor Apple.
 
Specificaties Soehnle Body Balance Comfort Weegschaal:

 • Maximaal draagvermogen 150 kilo
 • Display lichaamsvetgehalte, lichaamsvochtgehalte en spieraandeel: 0,1¿li>
 • Display calorieverbruik 1 kcal
 • Lichaamslengte: 100 - 250 cm
 • Leeftijd: 16 - 99 jaar
 • Geheugen voor 8 gebruikers
 • Geheugencapaciteit: 3650 dagwaarden per gebruiker (10 jaar)
 • Batterijen weegschaal: 3 AAA batterijen (incl.)
 • Batterijen bedieningspaneel: 2 AA batterijen (incl.)
 • Meet o.a. gewicht, lichaamsvet, spier- en botmassa
 • Meetbereik tot 150 kilo
 • Geheugen voor 8 personen
 • Inclusief draadloos bedieningspaneel
 • Ook aan te sluiten op de PC (incl. software)
Reviews

2 reviews

Algemene beoordeling 4.50


Roger

Bevestigde koper

Sinds ik het product in huis heb , en ook gebruik ben ik echt tevreden. Het is nog even wennen en leren, al gaat dit vrij vlug. Je kan er bijna de toestand van je gehele lichaam op volgen. Wil je het echter goed doen , moet je de gebruiksaanwijzing opvragen, en dit is een met zijn 50 bladzijden serieuze knoert. Maar in de hoop dat de weegschaal zo perfect blijft functioneren als nu , kan ik maar één ding zeggen Prima , Top.


Michel

Bevestigde koper

Voldoet aan de verwachtingen.


Technische details

Algemene specificaties

Productnummer 66857
EAN Code 4006501637604
Kleur Zwart
Meet BMI
Meet botmassa
Meet spiermassa
Meet vetpercentage
Meet vochtgehalte
Weergave caloriebehoefte
Elektrische vereisten 3 AA-batterijen
Elektrische vereisten 3 AAA-batterijen
Automatische uitschakeling Ja
Koppelbaar met PC Ja
Geheugenfunctie Ja
Soehnle Body Balance Comfort Weegschaal
Over Soehnle
Soehnle

Soehnle staat voor meer dan 140 jaar aan kwaliteit en betrouwbaarheid. De organisatie werd opgericht door Wilhelm Soehnle in 1868 en staat vooral bekend om haar weegschalen. Tot nu aan toe zijn er hier al meer dan 200 miljoen van verkocht. De weegschalen van Soehnle zijn er in vele varianten, zoals keukenweegschalen, weegschalen met en zonder vetmeting, analoog en digitaal. Alle producten van Soehnle combineren technische hoogstandjes met een opvallend design.

Bekijk alles van Soehnle
Sfeerimpressie
Sfeerbeeld Soehnle Body Balance Comfort Weegschaal 1
Sfeerbeeld Soehnle Body Balance Comfort Weegschaal 2
Sfeerbeeld Soehnle Body Balance Comfort Weegschaal 3
Andere klanten bekeken ook

Vergelijkbare producten

Laatst door jou bekeken