Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Webshop Awards: Winnaar 'Wonen' 2021


Ga voor gemak met de fonQ meubelservice

Wij maken het jou als klant graag een stukje makkelijker, zo ook bij het bestellen en laten thuisbezorgen van grote meubels. Met de fonQ meubelservice nemen wij alle rompslomp uit handen, zodat jij direct van jouw nieuwe meubel in huis kunt genieten. Dat betekent:

✓ Voor €2,99 thuisbezorgd op de dag naar keuze
In het besteltraject kies je zelf de gewenste bezorgdag. Handig, zo weet je zeker dat je meubel wordt bezorgd op een dag die jou uitkomt! Laat in het besteltraject je mobiele nummer achter, zodat je op de dag van bezorging exact weet hoe laat je je bestelling kunt verwachten.

✓ Geen lift? Bezorging t/m 4e verdieping
We bezorgen t/m de 4e verdieping, of hoger als een lift aanwezig is. Zorg er wel voor dat de doorgang vrij en groot genoeg is. 

✓ Meubel direct geplaatst op de juiste plek
Onze bezorgers plaatsen je nieuwe meubel direct op de juiste plek in huis. Of dat dat nu in de woonkamer of boven op de slaapkamer is. 

✓ Uitgepakt & verpakking gaat mee terug
Wij pakken de bestelling voor je uit* en controleren of alles klopt. En al het verpakkingsmateriaal? Dat nemen wij weer mee. Zo kun je direct van je nieuwe meubel in huis genieten! Ben je nog niet helemaal zeker of je het product wil houden? Zorg dan dat de originele verpakking niet wordt meegenomen, deze heb je namelijk nodig om het product later nog retour te sturen. Bij complexe meubels raden wij aan om de bestelling in het verpakkingsmateriaal te houden, zodat alle onderdelen en schroeven bij elkaar blijven.

Deze service bieden we aan via onze partners PostNL Extra@Home en Dynalogic.

*Montage is helaas niet inbegrepen in de fonQ meubelservice.


 


fonQ meubelservice? Je herkent het direct!

Op veel meubels geldt nu de fonQ meubelservice. Je herkent het aan de duidelijke vermelding "fonQ meubelservice" op de desbetreffende pagina van het product. Ook in de winkelwagen is direct zichtbaar op welke producten de fonQ meubelservice geldt.