Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Solden

Ontdek ons nieuwe, eigen merk by fonQ

Shop met 20% korting
Terug naar Bestellen

Hoe werkt het bestellen van een product bij een verkooppartner?

Op elke productpagina staat vermeld of het wordt verkocht door fonQ of door een externe verkooppartner. Onder verkoopprijs staat 'Verkoop door fonQ’ of 'Verkoop door […]'. Het bestellen van producten van een verkooppartner verloopt hetzelfde als het reguliere bestel-proces. De producten worden alleen niet vanuit ons magazijn verzonden dus het kan zijn dat er een andere bezorgdienst bij betrokken is.

FonQ is bemiddelaar, je sluit een overeenkomst met de verkooppartner die de dienst uitvoert.

De verschillen in promoties, kortingsacties en contact met de verkooppartner, vind je hieronder. 

Verkoopprijs  

De getoonde verkoopprijs van een externe verkooppartner is altijd de verkooprijs inclusief BTW en de verzendkosten. Er worden nooit aparte verzendkosten berekend voor producten van verkooppartners.  

Promoties & kortingsacties  

De producten van externe verkooppartners zijn standaard uitgesloten van promoties of kortingsacties die gelden in de fonQ webshop tenzij nadrukkelijk anders staat vermeld. Ook giftcards en kortingscodes gelden alleen voor producten die aangeboden en verkocht worden door fonQ zelf.  

Contact met verkooppartner  

Op de productpagina kun je gemakkelijk contact opnemen met de betreffende verkooppartner. Als je op de naam van de verkooppartner drukt, dan kan je via een contactformulier contact opnemen met de verkooppartner. De verkooppartner kan je dan de juiste informatie geven over het product.  


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden