Mix in de blender de eieren, de melk, de room, de parmezaanse kaas en het zout en de peper gedurende 10 seconden en zet aan de kant.
Bereid de barbecue voor op directe gemiddelde hitte (175-230°C) en plaats de Dutch Oven in het rooster en verwarm gedurende 10 minuten voor.
Doe de olijfolie in de pan en daarna de asperges, roer stevig door. Doe daarna het deksel dicht gedurende 2 minuten. Haal de pan van het rooster met behulp van de barbecuehandschoenen en schud de pan heen en weer zodat de olie goed verspreid wordt over de asperges en de bodem en zijkanten van de Dutch Oven.
Plaats de Dutch Oven terug op het rooster en verspreid de asperges goed over de bodem, verdeel dan de knoflook, de tomaat en de feta over de asperges. Giet daarna het eimengsel in de Dutch Oven.
Gril de quiche op directe gemiddelde warmte, met het deksel zo veel mogelijk gesloten, net zolang totdat het ei dik, goudbruin en stevig in het midden is (na ongeveer 15 minuten). Haal de Dutch Oven daarna van de barbecue en serveer meteen.
Welk kookgerei heb je nodig?
118276
78110
Meer inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*