800 gr Oosterse groenten (bijv. peultjes, shii-takes en paksoi)
400 gr vlees of kip (bijv. ossenhaas, kipfilet of varkenshaas)
400 gr vis (bijv. kabeljauw, zalm of gamba’s)
Oosterse sausjes (bijv. chilisaus, lichte sojasaus en hoisinsaus)
Aan de slag
Verwarm de bouillon in een pan op middelhoog vuur en voeg de gember, het citroengras en de sesamolie toe. Schenk de bouillon vervolgens in de fonduepan of zet de pan op tafel op een warmhoudplaatje.
Snijd het vlees in dunne reepjes.
Snijd de groenten in stukjes.
Snijd de vis in blokjes.
Zet de verschillende sausjes op tafel. Het idee van de Oosterse fondue? Laat de groenten, het vlees en de vis gaar worden in de bouillon en schep het vervolgens uit de pan op je eigen bord.
Reken per persoon op ca. 200 g groenten en 200 g vlees en vis.
Welk kookgerei heb je nodig?
114691
54836
Meer inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*