Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

Choco-kokosijsjes

Ingrediënten

Voor 3 ijsjes

  • 300 ml kokosyoghurt
  • 2 el poedersuiker
  • 50 g pure chocolade (gesmolten)
  • 30 g kokosrasp

 

 

Aan de slag!

  1. Zet een Zoku ijsmaker 24 uur van te voren in de diepvries.
     
  2. Meng de kokosyoghurt met de poedersuiker. Haal de Zoku ijsmaker uit de diepvries en vul de holtes van de ijsvormpjes met de kokosyoghurt.
     
  3. Steek de stokjes erin en laat de ijsjes in 8 minuten hard worden.
     
  4. Doe de chocolade in het Zoku chocostation en de kokosrasp in het schaaltje. Haal de ijsjes een voor een uit de vorm, dip ze in de chocolade en haal ze daarna door de kokos.

 

Welk kookgerei heb je nodig?

 

108580
81989
83581
39059
Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*

Deel dit inspiratieartikel: