Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

4 vragen aan Zuiver

 

Van stijlvol Scandinavië tot cultuurrijk Azië: als Art Director van Zuiver reist Caroline van Velze de hele wereld over. Ze volgt de trends op de voet en dat levert keer op keer een moderne en speelse collectie op. Tijd om Caroline een paar vragen te stellen!

 

Wat maakt Zuiver anders dan andere merken?

We krijgen vaak te horen dat Zuiver een eigen gezicht heeft. Daarmee bedoelt men niet alleen de producten, maar ook ons team. Dat vind ik een mooi compliment! Zuiver is een interieurmerk met een eigen twist. Niet alleen qua materiaal, vorm of kleurgebruik, ook het team heeft dat eigenzinnige: vrolijk en gedreven. We gaan er allemaal 200 procent voor. Dat is ons Zuiver DNA, het stroomt door onze aderen!

 


Groen, wit & hout
 

Wat inspireert jullie voor de Zuiver collectie?

Over de hele wereld vinden we inspiratie. We reizen veel en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends, kleuren en materialen. Deze zoektocht stopt nooit. Soms worden we midden in de nacht wakker met een idee, maar het kan ook zijn dat we iets op straat zien. Indiase dames in mooi gedecoreerde gewaden, mannen die koffie drinken aan lage driepoot tafeltjes: alles inspireert.

Ook gewoon thuis in Westzaan – waar ons hoofdkantoor zit – komen we op goede ideeën. Het Zuiver kantoor is één grote bruisende showroom. We hebben bewust een smeltkroes gemaakt van werkplekken, fotostudio’s, producten, medewerkers en klanten; alles loopt in elkaar over. Deze levendige plek geeft energie en is ideaal om nieuwe producten voor de collectie te creëren.

 

Wat zijn jouw favorieten?

De OMG stoel vind ik echt een beauty! De ronde vorm is prachtig in combinatie met een robuuste eiken tafel. Een mix van ruw en elegant; daar houd ik van. Ook de Pulp Time klok is mijn favoriet. Op een warme namiddag in het atelier van onze klokkenleverancier kwamen we op het idee om papierpulp te gebruiken voor de nieuwe collectie. Het resultaat is een lichtgewicht klok die je overal eenvoudig kunt ophangen!

 


Grijs, wit & koper
 

Wat is de woontrend dit najaar?

Dé trendkleur van het najaar 2015 is licht mintgroen, een prachtige frisse tint die perfect matcht met de groene plantentrend van dit moment. Vooral cactussen mogen weer! Het fijne van deze trend is dat exotische planten uit warme oorden het hele jaar door een vakantiegevoel opwekken. Zeker de Succulent en Agave cactussen zijn daar goed in.

Wil je voorkomen dat de lichte natuurlijke sfeer té sereen oogt? Voeg dan enkele zwarte items of grafische patronen toe. Dit maakt het wit-groene interieur stoer en een tikkeltje industrieel. Een paar koperen en gouden accenten zorgen tot slot voor een extra chic en luxe tintje.

 


Mint, goud & grafisch
 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ voordeelmail en ontvang wekelijks de laatste trends en tips.

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

3x stylen met de Zuiver Pulp Time klok

(VERLOPEN) Woonbloggers Seline, Angelina en Souraya weten wel raad met deze bijzondere klok!


Lees verder...

Review: Zuiver wandspiegel

Woonblogger Cindy gaf haar hal een kleine makeover. Neem een kijkje in haar mooie, ruime hal en ontdek de Zuiver wandspiegel!


Lees verder...

3x stylen met de Zuiver bijzettafel

(VERLOPEN) De Zuiver Two Tone bijzettafel is enorm populair. Wij vroegen 3 woonbloggers dit tafeltje te stylen en een mooi plekje in huis te geven. Laat je inspireren!


Lees verder...