Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Neem een kijkje in het interieur van anderen en laat je inspireren door hun mooie woonideeën.
 

Het pastelkleurige interieur van fonQ-marketeer Kelly

De lichte, Amsterdamse bovenwoning van fonQ-marketeer Kelly is uitnodigend en warm door het gebruik van kleur. Favoriete tint? Dat is zonder twijfel pastel. 

Lees verder

Binnenkijken in het monumentale grachtenhuis van Nathalie

Kijk met ons binnen in het monumentale grachtenhuis van Nathalie! Zij mixte een moderne woonstijl met bohemian invloeden tot een sfeervol, licht interieur.

Lees verder

Inspiratie: het chique, bohemian interieur van Nathalie

Kijk binnen in het chique bohemian interieur van Nathalie. Samen met haar vriend Bert toverde ze hun cottage huis aan zee uit 1928 om tot een prachtige plek!

Lees verder

Het Scandinavische interieur van Monique

Gek op de Scandinavische woonstijl? Kom binnenkijken in het verduurzaamde huis van Monique waar ze de strakke stijl mixt met warme, mediterraanse invloeden.

Lees verder

De eclectische urban jungle van fonQ-collega Christian

In een rustig hofje in hartje Utrecht wanen we ons in een heuse urban jungle met een kleurrijk, eclectisch interieur. Kijk binnen in de stadswoning van fonQ-collega Christian en kat Seppi.

Lees verder

Binnenkijken in het eclectische interieur van Tanja

Laat je inspireren door het warme en eclectische interieur van Tanja. Een mix van designklassiekers en betaalbaar maken het een stijlvol geheel. Kijk je mee?

Lees verder

Neem een kijkje bij mensen thuis

Dit is je kans: binnenkijken bij mensen thuis. Hoe leuk is dat! Laat je inspireren door een kijkje te nemen in het huis van iemand anders. Want door het bekijken van veel binnenkijkers kom je op ideeën die jouw kijk op interieur helemaal kunnen veranderen. Bekijk bijvoorbeeld een mooie woonkamer, een inspirerende slaapkamer, een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn. Hoe makkelijk is het om even snel binnen te kijken bij mooie huizen om vervolgens op fonQ de producten te vinden! fonQ mag bij veel (woon)bloggers een kijkje nemen in huis en jij kan daarvan meegenieten.

Mooie interieurs van binnen bekijken

Kijk binnen in het nieuwbouwhuis van Muk of geef jouw dakterras een upgrade met behulp van het dakterras van Leonie ter Veld. Heb je hulp nodig bij het inrichten van de keuken? Neem dan eens een kijkje in de keuken van Mariët. Daar vind je een mix van vintage en design. Op de pagina ‘binnenkijken bij’ vind je veel inspiratie en kijk je bij verschillende stijlen binnen. Met behulp van prachtige sfeerbeelden wordt het binnenkijken nog leuker! Inspiratie nodig voor jouw slaapkamer? Kijk binnen in het Scandinavische huis van fonQ marketeer Tessa. Bij alle binnenkijkers kun je de producten direct in dezelfde stijl shoppen bij fonQ. Wedden dat je direct zin hebt om aan de slag te gaan?