Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet

Neem een kijkje in het interieur van anderen en laat je inspireren door hun mooie woonideeën.
 

De eclectische jaren 70 bungalow van Ferdy en Michel

Ferdy en Michel kochten drie jaar geleden een jaren 70 bungalow. Typische eigenschappen van het huis combineerde ze met gewaagde keuzes tot een eclectisch interieur.

Lees verder

Nikki's bohemian interieur in een monumentaal pand

Het bohemian interieur van Nikki is een frisse mix van tweedehands en nieuw. En dat in een monumentaal pand. Inspiratie overload!

Lees verder

Inspiratie: het kleurrijke Scandinavische interieur van Linda

Scandi-lover Linda is dol op de Scandinavische woonstijl. Haar chique interieur met 70's invloed is een lust voor het oog. Kijk je met ons mee bij haar binnen?

Lees verder

Binnenkijken in het industriële interieur van Shannen

Neem een kijkje in het industriële huis van Shannen. Een sfeervolle woning waar botanische planten een mooi geheel vormen met industriële meubels.

Lees verder

Binnenkijken in het pastelkleurige interieur van fonQ-buyer Jaleesa

Neem een kijkje in het pastelkleurige interieur van fonQ-buyer Jaleesa, een vrolijk stadsappartement waar nieuw en vintage samenkomen. Laat je inspireren!

Lees verder

Inspiratie: de kleurrijke stadstuin van Emilie Sobels

De stadstuin van Emilie Sobels is een plek waar je uren kunt toeven. Zelf op zoek naar tuininspiratie? Neem een kijkje in haar kleurrijke tuin in Amsterdam!

Lees verder

Neem een kijkje bij mensen thuis

Dit is je kans: binnenkijken bij mensen thuis. Hoe leuk is dat! Laat je inspireren door een kijkje te nemen in het huis van iemand anders. Want door het bekijken van veel binnenkijkers kom je op ideeën die jouw kijk op interieur helemaal kunnen veranderen. Bekijk bijvoorbeeld een mooie woonkamer, een inspirerende slaapkamer, een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn. Hoe makkelijk is het om even snel binnen te kijken bij mooie huizen om vervolgens op fonQ de producten te vinden! fonQ mag bij veel (woon)bloggers een kijkje nemen in huis en jij kan daarvan meegenieten.

Mooie interieurs van binnen bekijken

Kijk binnen in het nieuwbouwhuis van Muk of geef jouw dakterras een upgrade met behulp van het dakterras van Leonie ter Veld. Heb je hulp nodig bij het inrichten van de keuken? Neem dan eens een kijkje in de keuken van Mariët. Daar vind je een mix van vintage en design. Op de pagina ‘binnenkijken bij’ vind je veel inspiratie en kijk je bij verschillende stijlen binnen. Met behulp van prachtige sfeerbeelden wordt het binnenkijken nog leuker! Inspiratie nodig voor jouw slaapkamer? Kijk binnen in het Scandinavische huis van fonQ marketeer Tessa. Bij alle binnenkijkers kun je de producten direct in dezelfde stijl shoppen bij fonQ. Wedden dat je direct zin hebt om aan de slag te gaan?