Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Neem een kijkje in het interieur van anderen en laat je inspireren door hun mooie woonideeën.
 

Inspiratie: de kleurrijke stadstuin van Emilie Sobels

De stadstuin van Emilie Sobels is een plek waar je uren kunt toeven. Zelf op zoek naar tuininspiratie? Neem een kijkje in haar kleurrijke tuin in Amsterdam!

Lees verder

Inspiratie: de rustige tuin van actrice Carolien Spoor

Eten, loungen en koken: in de tuin van Carolien kan het allemaal! Laat je inspireren door haar rustige tuin, die is ingericht volgens de tuintrend Silence!

Lees verder

Marije’s stadsappartement met tiny house

De kersverse interieurontwerper Marije woont samen met haar vriend en kat in een stadsappartement mét een tiny house in de achtertuin. Kijk binnen in creatieve woonruimte van Marije!

Lees verder

Binnenkijken in het Scandinavisch bohemian interieur van Susanne

Laat je inspireren door het Scandinavisch bohemian huis van Susanne. Een mix van zonnige kleuren met retro invloeden maken het een unieke sfeer. Kijk je mee?

Lees verder

Het tropische nieuwbouwhuis van interieurstylist Lotte

Interieurstylist Lotte woont met haar gezin in een strak nieuwbouwhuis met een tropische, bohemian sfeer. Kijk mee in dit gezellige familiehuis vol kleur!

Lees verder

Het pastelkleurige interieur van fonQ-marketeer Kelly

De lichte, Amsterdamse bovenwoning van fonQ-marketeer Kelly is uitnodigend en warm door het gebruik van kleur. Favoriete tint? Dat is zonder twijfel pastel. 

Lees verder

Neem een kijkje bij mensen thuis

Dit is je kans: binnenkijken bij mensen thuis. Hoe leuk is dat! Laat je inspireren door een kijkje te nemen in het huis van iemand anders. Want door het bekijken van veel binnenkijkers kom je op ideeën die jouw kijk op interieur helemaal kunnen veranderen. Bekijk bijvoorbeeld een mooie woonkamer, een inspirerende slaapkamer, een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn. Hoe makkelijk is het om even snel binnen te kijken bij mooie huizen om vervolgens op fonQ de producten te vinden! fonQ mag bij veel (woon)bloggers een kijkje nemen in huis en jij kan daarvan meegenieten.

Mooie interieurs van binnen bekijken

Kijk binnen in het nieuwbouwhuis van Muk of geef jouw dakterras een upgrade met behulp van het dakterras van Leonie ter Veld. Heb je hulp nodig bij het inrichten van de keuken? Neem dan eens een kijkje in de keuken van Mariët. Daar vind je een mix van vintage en design. Op de pagina ‘binnenkijken bij’ vind je veel inspiratie en kijk je bij verschillende stijlen binnen. Met behulp van prachtige sfeerbeelden wordt het binnenkijken nog leuker! Inspiratie nodig voor jouw slaapkamer? Kijk binnen in het Scandinavische huis van fonQ marketeer Tessa. Bij alle binnenkijkers kun je de producten direct in dezelfde stijl shoppen bij fonQ. Wedden dat je direct zin hebt om aan de slag te gaan?