Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19
 

Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe fonQ omgaat met deze situatie.

Bestellingen
Vooralsnog kun je 24 uur per dag shoppen op fonQ en hebben we voldoende capaciteit om jouw bestelling op tijd te versturen. Onze servicevoorwaarden houden we continu up to date en in overleg met onze partners zullen we er alles aan doen om onze infrastructuur en services intact te houden.


Klantenservice
Bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan misschien iets langer duren dan je van ons gewend bent. Meer antwoorden op veelgestelde vragen naar aanleiding van het coronavirus vind je hier.
 

Bedrijfsvoering fonQ
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan heeft de directie van fonQ besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van medewerkers. Het merendeel van de afdelingen werkt momenteel vanuit huis.


Inspiratie-showroom
De fonQ inspiratie-showroom is weer geopend. Het is mogelijk dat wij je vragen even te wachten wanneer er meer dan 10 bezoekers in de showroom aanwezig zijn. Tot snel!

Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten waarmee ze hun thuisomgeving wat fonQ kunnen geven.

Team fonQ